Det kan I vinde

Der er mange fede præmier på højkant i årets Fælles-Tour. Gå på opdagelse her og se, hvad I kæmper om.

Særpræmier

I løbet af kampagnens to uger vil der være særkonkurrencer, som man enkeltvis eller med en ven kan vælge at deltage i. Konkurrencerne vil især foregå på Instagram, så følg endelig med på Fælles-Tours Instagram her, og mis ikke chancen for at vinde flotte præmier.


Høretelefoner fra Kreafunk

Vind aSENSE in-ear høretelefoner fra Kreafunk. aSENSE er modstandsdygtige over for al slags vejr, så de er nemme at have med på farten. Høretelefonerne er med sine mange funktioner desuden perfekte til både telefonsamtaler og god musik.

Værdi: 899,95 kr. per deltager


Tasker og caps fra H2O

Deltag i en af Fælles-Tours særkonkurrencer og bliv den heldige vinder af en taske eller cap fra H2O i farverigt, skandinavisk og sporty design.

Værdi: Op til 800 kr. per deltager


Tinderbox

Dig og din ven kan komme på Tinderbox 2024, hvis I bliver de heldige vindere af to partoutbilletter. Tinderbox finder sted i Tusindårsskoven i Odense og er en af Danmarks største musikfestivaler, der hvert år præsenterer et stjernespækket og bredt line-up af internationale verdensstjerner, de bedste danske artister og elektronisk musik. Lad dig rive med af den eventyrlige festivalplads spækket med sjove happenings og magiske områder, der bare venter på at bliver udforsket.

Værdi: 2.395 kr per billet

Lærerpræmie

Der trækkes lod blandt alle lærere, der har tilmeldt minimum én klasse, om en særlig lærerpræmie.

Gavekort til 365discount

Tilmelder du minimum én klasse, har du mulighed for at vinde et gavekort til 365discount på 1000 kr.*. Fyld kurven med hvad end hjertet begærer og nyd, at der gratis brændsel til rugbrødsmotoren ugen ud.

*Gavekortet modtages i Coop-appen, så man skal være medlem for at indløse det

Værdi: 1000 kr.

Lokale konkurrencer

Vi håber, at I som skole vil afholde nogle lokale konkurrencer med attraktive præmier til de elever, som cykler til skole i kampagneperioden.

Det kunne eksempelvis være:

  • Rabat i kantinen til de elever, der har cyklet i skole

  • Kage til den klasse, hvor flest har cyklet en specifik dag

  • Merch fra skolen til de elever, der har cyklet ekstra langt

  • Sandwich til klassen med det sjoveste holdnavn

  • Biografgavekort til den klasse, der i hele perioden har haft flest cykeldage

  • Find selv på flere...

Afhold eventuelt et afsluttende vinderevent, hvor alle deltagende klasser hyldes og belønnes for deres flotte indsats.

I kan benytte statistik-modulet her, for at se klassernes resultater og selv udtrække eventuelle vindere.


Klassepræmier

Jo flere dage I cykler - jo større er klassens chance for at vinde præmier. Klassens gennemsnitlige antal cykeldage tæller som lodder i den store afsluttende lodtrækning om klassepræmier.

Grøn koncert med klassen

Hjælp hinanden på cyklerne og bliv de heldige vindere af billetter til Grøn koncert til alle i klassen. Sammen kan I få en uforglemmelig dag med masser af musik, når I drager afsted til Grøn koncert, som afholdes flere steder i landet.

Værdi: 375 kr. pr. deltager


Højtalere fra Kreafunk

Alle i klassen kan vinde en den lille, kompakte aGO 2 højtaler fra Kreafunk, som passer lige ned i lommen. Højtaleren har en sprød og kraftig lyd, og med Stereo Play funktionen kan I forbinde to højtalere og skabe endnu bedre lyd.

Værdi: 399,95 kr. pr. deltager


Silent Disco fra Silent Events

Jeres klasse kan vinde et Silent Disco-event til skolens næste fest fra Silent Events. Hvis der skal være fest og dans, så er Silent Disco det perfekte koncept. Oplev magien i et dansegulv som samler alle. Silent Disco giver den unikke oplevelse af tre typer musik på ét dansegulv. Silent Events skaber jer en farverig og anderledes fest, hvor alle selv bestemmer, hvad de lytter til. Med Silent Disco opstår et inkluderende og legende festmiljø med plads til forskellighed.

Værdi: op til 42.750 kr. for 200 deltagere

Gavekort til rødekorsgenbrug.dk

Slå jer løs i Røde Kors Genbrugs webshop med gavekort til alle i klassen på 200 kr. til rødekorsgenbrug.dk. Fyld kurven med håndsorteret genbrugstøj i høj kvalitet og accessoires til at personliggøre din garderobe. Du kan også shoppe flotte, brugte møbler eller smart tilbehør til boligen, der kan sætte et unikt præg på dit hjem. Ved at købe genbrugstøj, møbler og boligtilbehør, støtter du Røde Kors' arbejde med udsatte.

Værdi: 200 kr. pr. deltager

Quizpræmie: 3000 kr fra 365discount til havefest

365discount sponsorerer et gavekort på 3000 kr* som quizpræmie, så I kan skyde sommeren i gang med en lækker havefest. Fyld kurven med snacks og lækkerier til at sætte gang i hyggen.

Alle tilmeldte elever har mulighed for at quizze sig klogere på cyklens mange fordele i Fælles-Tour Quizzen. Hver gennemført quiz tæller som et lod i lodtrækningen om gavekortet. Læs mere om quizzen her.

*Gavekortet modtages i Coop-appen, så man skal være medlem for at indløse det

Værdi: 3000 kr. til klassen

Konkurrencebetingelser

Klassepræmier – generelle betingelser

Alle elever på landets ungdomsuddannelser kan deltage i Fælles-Tour. Eleverne indtaster kilometer og cykeldage på deres profil. Alle elever, der cykler med i Fælles-Tour og taster deres resultater, er sammen med deres klasse med i lodtrækningen om en række præmier, som kan ses nedenfor. Der er præmier til max 30 elever pr. vinderklasse. Der er indtastningsfrist onsdag d. 24. april. Herefter bliver klassens gennemsnitlige antal cykeldage pr. deltager omregnet til lodder og lagt i puljen til lodtrækning.

Vinderne trækkes d. 25. april og offentliggøres d. 3. maj på www.fællestour.dk. Læreren til den tilknyttede vinderklasse får direkte besked.

Hvis der ikke reageres på henvendelser til vinderklassens lærer indenfor fire uger, vil en ny vinder bliver trukket.

Det er ikke tilladt at snyde med antallet af cykeldage og km. Der vil løbende foretages stikprøvekontrol. Ligeledes vil de udtrukne vinderklasser blive tjekket for snyd.

Nedenfor kan du læse om betingelserne samt leveringen af de enkelte præmier.

Grøn koncert

Muskelsvindfonden og Grøn koncert sponsorerer gavekort til én vinderklasse, som kan benyttes på én af Grøns koncerter, der afholdes i 2024. Gavekortet sendes på mail til klasselæreren eller en af klassens elever efter aftale.

Værdi: 375 kr. per billet.

Silent Disco

Silent Events sponsorerer et silent disco. Vinderklassen vinder et silent disco til skolen, som klassen og skolen sammen kan aftale, hvordan skal afholdes. Klassens lærer eller en anden fra skolen sættes i kontakt med Silent Events, så de sammen kan aftale koncept, antal ønskede deltagere og dato for afholdelse. Silent Events kan afvikle et silent disco med op til 200 høretelefoner.

Værdi: op til 42.750 kr. for 200 deltagere.

Højtalere fra Kreafunk

Kreafunk sponsorerer deres aGO 2 fabric højtalere til én vinderklasse. Alle elever i vinderklassen vil modtage én højtaler hver. Højtalerne sendes til skolens adresse med klasselæreren som kontaktperson efter aftale.

Værdi: 399,95 kr. pr. deltager.

Gavekort til rødekorsgenbrug.dk

Rødekorsgenbrug.dk sponsorerer gavekort på 200 kr. til alle elever i én vinderklasse. Gavekortene kan kun bruges på Røde Kors Genbrugs webshop. Gavekortene sendes på e-mail.

Værdi: 200 kr. per deltager.

Quiz-præmie

Som en del af kampagnen har de tilmeldte elever mulighed for at quizze sig klogere på cyklens mange fordele i Fælles-Tour Quizzen. Hver gennemført quiz tæller som et lod i lodtrækningen om et gavekort til 365discount på 3000 kr. til en havefest til klassen. Vi trækker lod blandt alle, der har besvaret quizzen senest d. 24. april, vinderen trækkes d. 25. april og offentliggøres d. 3. maj på www.fællestour.dk. Vinderen får direkte besked.

Om præmien:

365discount sponsorerer et gavekort på 3000 kr. til en havefest. Gavekortet modtages i Coop-appen, så læreren eller en af eleverne i vinderklassen skal være medlem af Coop for at indløse gavekortet. Hvis man ønsker det, kan man melde sig ud af Coop igen, når gavekortet er brugt. Gavekortet må ikke bruges på alkohol.

Værdi: 3000 kr. til klassen.

Særkonkurrencer

I løbet af kampagneugerne fra d. 8.-21. april kan eleverne deltage i dagskonkurrencer, som kan findes på Instagramkontoen @faellestour. Konkurrencebetingelser for hver enkelt konkurrence vil fremgå af det konkrete Instagram-opslag.

Vi forbeholder os retten til at tjekke, om vinderen deltager i Fælles-Tour 2024.

Følg Instagram-konkurrence

Der trækkes lod om to sæt aSense in-ear høretelefoner fra Kreafunk blandt alle, der følger @faellestour Instagramkonto. Der trækkes to vindere d. 15. april, som får direkte besked via Instagram. Vinderne offentliggøres desuden på et Instagramopslag og på www.fællestour.dk samme dag.

Ansatte i Cyklistforbundet, regionerne eller præmiesponsorer, der følger siden, kan ikke vinde.

Når vinderne kontaktes, efterspørger vi navn, e-mail og adresse, som videreformidles til Kreafunk, så høretelefonerne kan sendes afsted. Oplysningerne bruges udelukkende til afsendelse af præmierne.

Lærerpræmie

365discount sponsorerer et gavekort på 1000 kr. til deres butikker. Der trækkes lod blandt alle lærere, der har tilmeldt minimum én klasse. Gavekortet modtages i Coop-appen, så læreren skal være medlem af Coop for at indløse gavekortet.

Vinderen trækkes d. 25. april og offentliggøres d. 3. maj på www.fællestour.dk. Vinderen får direkte besked.