LÆRER-GUIDE

Meld klassen til:

For at melde klassen til Fælles-Tour, skal du klikke på knappen, oprette en profil og registrere din klasses informationer.

Efter du har tilmeldt din klasse, skal du sende eleverne en invitation i form af et link. Hver klasse har sit eget link, som du finder under den enkelte klasse på din klasse-oversigt.

Meld din klasse til

Hvad skal jeg skrive i invitationen?

Du kan skrive noget a la:

Hej elever

Jeg har tilmeldt vores klasse til årets Fælles-Tour; de svedigste to uger på året, hvor hele klassen er på hold sammen. I skal følge dette link [indsæt klassens link] for at oprette jeres profil og være med på holdet.

Fælles-Tour er en kampagne, hvor I cykler så mange dage som muligt i to uger og har mulighed for at vinde fede præmier til klassen. Både cykling til skole og i fritiden tæller, og jo mere I hjælper hinanden på cyklerne, jo større chance har I for at vinde. Læs mere om kampagnen her.

Knuckles/high-five/mvh/ fra [dit navn]

Aktiviteter under kampagnen

Fælles-Tour byder på en række sjove og fællesskabende aktiviteter, som skal få eleverne på cyklerne i kampagneugerne. Aktivitetskalenderen giver et godt overblik over kampagnens konkurrencer og aktiviteter. Tjek også Fælles-Tour Quizzen ud, som gør eleverne klogere på verden.

I kan også gøre kampagnen endnu sjovere på jeres skole ved at afholde nogle lokale konkurrencer med attraktive præmier til de elever, som cykler til skole i kampagneperioden. Få inspiration her.